Hoppa till innehåll
Har du ett genuint intresse för IT och vill få en bra start på din IT-karriär? Då söker vi dig!

Som supporttekniker
 är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar! 

Vi söker dig som…
  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med kollegor, kund och användare
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska 
  • Har intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT
På Fujitsu blir du en viktig del av servicedesken i Östersund och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder. Ditt team samt dina ledare är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå gemensamma mål. Fujitsu är en arbetsplats där din kunskap och kompetens tas väl hand om samt att det finns god möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen. 

Omfattning: Visstidsanställning som konsult via OnePartnerGroup Jämtland med goda möjligheter till förlängning eller erbjudande om anställning hos Fujitsu Östersund.

Vi på OnePartnerGroup erbjuder friskvård, företagshälsovård och lokal närvaro. Vi genomför kontinuerliga besök hos våra konsulter för att säkerställa tillgänglighet, god hälsa och bra arbetsmiljö!

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetet utförs på varierande arbetstider på heltid och du behöver vara öppen för att arbeta skift under dagtid - men även kväll och natt kan förekomma. 

Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

Övrig information
Vi på OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund. Under rekryteringen genomför vi kreditupplysning och bakgrundskontroll av brottsregister.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag 2023-10-12!

Varmt välkommen med din ansökan! 
OnePartnerGroup Jämtland AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.fujitsu.com/se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Data & IT
Företagslogga
Härjedalen
Marknadsföring
Företagslogga
Nässjö
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb