Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi söker nu Operatörer till Mörsjö Deli i Östersund.

Beskrivning:
Som operatör till vår produktionsanläggning kommer du att arbeta under de krav som finns kring livsmedelshantering och HACCP. Vår produktion består av ett arbetsteam som roterar mellan olika arbetsstationer. Uppgifter som ingår i den dagliga tillverkningen är att ta emot råvaror, skära, fritera, packa samt rengöring av utrustning och lokaler.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom livsmedelshantering eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, har lätt att arbeta i team och är en engagerad och mogen lagspelare. Vi söker dig som tycker om att jobba med varierande uppgifter och tillsammans med andra.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning/Heltid
Dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup.
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2023-10-01
Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare