Hoppa till innehåll
Mabil AB logotyp

Personbilsmekaniker

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Mabil har flyttat in i nya lokaler med en bättre och större verkstad. Därför söker vi nu åtminstone en, kanske två, personbilsmekaniker för omgående anställning. Meriterande är några års arbetslivserfarenhet av mekanikeryrket samt relevant utbildning. Arbetet utförs i våra verkstäder i Odensala samt på Frösön. Våra verkstadstjänster innefattar bl.a. felsökning, service och reparationer av personbilar från i stort sett alla bilmärken. Erfarenhet av diagnostik och datorvana är önskvärt. B- körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Att uppfylla våra kunders förväntningar och lite mer därtill är vårt högst prioriterade fokusområde, det är därför av stor vikt att våra tillkommande medarbetare delar samma inställning. Förutom nöjda kunder vill vi så klart även ha glada kollegor att dela dagarna med! Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har goda chanser att utvecklas - utbildningsmöjligheter finns det gott om via våra leverantörer Suzuki, Isuzu och MECA för att nämna några. Dessutom finns en trevlig gemenskap samt goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetsmiljö.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan till annika@mabil.se , frågor besvaras av Annika på telefon 063-12 67 19.

Liknande Jobb

Mabil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 mars 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi säljer nya bilar från Suzuki och Isuzu, men har även ett brett sortiment av begagnade bilar från alla tänkbara märken. Utöver bilförsäljning driver vi även två verkstäder, en i Odensala och en på Frösön. Vi som jobbar här delar alla en och samma ambition; att erbjuda våra kunder ett tryggare och enklare bil-liv. Mabil befinner sig i en spännande expansiv fas, följ med oss på resan!