Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Servicetekniker- Östersund

Ansök nu
Vill du göra en insats för vår gemensamma miljö och vår långsiktiga hållbarhet? Gillar du teknik och problemlösning? Är du social och uppskattar kundkontakter? Då är det dig vi söker som vill vara en del av ett aktivt team med en variation i arbetsuppgifter!

Din framtid

Som servicetekniker på Tomra Systems arbetar du i huvudsak med underhåll, installation, och reparationsarbeten på returautomater (”pantmaskiner”) inom Tomras sortiment. Tjänsten innebär att man utför akutservice, installationer, serviceunderhåll samt recond på plats hos kunderna. I tjänsten ingår försäljning av förbrukningsartiklar och tillbehör.

Hos Tomra planerar du dina dagar i samråd med serviceledaren för regionen. Dina kunder finns i främst Jämtland, Västernorrland och Härjedalen. Anläggningar är primärt installerade hos dagligvaruhandeln. Som tekniker på Tomra ingår du i ett Team med kollegor utspridda över hela Norrland. Det innebär arbete på andra orter. Tjänsten kommer innefatta övernattningar och resor.

Anställningen är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Du utgår ifrån hemmet och vi ser gärna att du bor i Östersundsområdet.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du gillar service. Du motiveras av att lösa problem, få eget ansvar och anta utmaningar. Du önskar ett fritt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag. Dessutom gillar du social kontakt och mänskliga relationer.

Har du tidigare erfarenhet av teknisk service eller maskinellt underhåll och grundläggande kunskaper i ellära samt god datorvana passar du väl in på arbetsbeskrivningen. Någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande är också meriterande.

För Tomra är du som individ den viktigaste resursen. Därför kommer de i rekryteringen att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I processen kommer vi därför värdesätta din förmåga till samarbete, din vilja att lära och utvecklas samt din organisationsförmåga. Har du också ett högt engagemang och visar prov på en problemlösande analysförmåga, mekanisk färdighet och ett affärsmässigt förhållningsätt då har du dom egenskaper vi söker för att lyckas i tjänsten och kan genom vår utbildningsstege nå dom kvalifikationer som behövas för att lyckas.

Då du i tjänsten dagligen möter våra kunder är det viktigt att du har en utåtriktad personlighet, är relationsskapande och är beredd att leverera den höga servicekvaliteten kunderna förtjänar av oss.

B-körkort, datorvana, behärska svenska i tal & skrift samt att läsa och förstå engelska är ett krav för tjänsten.

Ett utdrag från belastningsregistret kommer tas innan slutet på rekryteringsprocessen.

Vad kan Tomra erbjuda dig?

Du kommer till ett företag i tillväxt där dina utvecklingsmöjligheter och interna karriärmöjligheter är goda. Tomra förespråkar en jämställd arbetsplats och strävar efter mångfald.

Du blir erbjuden ett fritt och självständigt arbete där du på egen kan påverka din dag med stöd och support från huvudkontoret.

Tomra tillhandahåller servicebil, profilkläder, skyddsutrustning och nödvändiga verktyg. Vidare har vi ett gedigen introduktion och utbildningsprogram med relevanta maskin -och systemutbildningar som du kommer få gå. Första introveckan sker på plats på vårt huvudkontor i Stockholm.

Som tekniker på TOMRA kommer du bli en del av ett erfaret Norrländskt-team med härlig kamratanda och stort socialt stöd. Vi erbjuder många förmånliga villkor för våra anställda och kollektivavtal har vi genom med Unionen. Våra värderingar är ”Ansvar, Innovation och Passion” och vi har en stark värdegrund och en företagskultur vi är stolta över.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare