Hoppa till innehåll

Erfaren redovisningskonsult till Audit & Assurance (Östersund)

Östersunds kontor består av 120 medarbetare fördelade inom redovisning, revision, lön och skatt. Det dagliga arbetet inom redovisning innebär att vi bistår och hjälper våra kunder i redovisnings- och skattefrågor, ekonomistyrning, analyser och rapportstöd. Våra kunder är allt från små till medelstora företag och dessa verkar inom såväl den lokala, nationella som den globala marknaden. Redovisningen till våra kunder i vårt närområde bedriver vi antingen från vårt kontor alternativt på plats hos vår kund.

I rollen som redovisningskonsult arbetar du både självständigt och i team. Du arbetar med redovisning i digitala processer, ekonomistyrning och rapportstöd, månads- och årsbokslut samt deklarationer och rådgivning. Arbetet utförs enligt REKO för att garantera kvalitet på våra tjänster. Du arbetar digitalt både i leveranser och i interna kvalitetsprocesser, men även med utveckling av våra tjänster och processer. Som erfaren redovisningskonsult sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du jobbar proaktivt med rådgivning och rapportering med våra digitala lösningar. Som uppdragsansvarig för dina kunder tar du ett helhetsansvar för uppdraget och leveransen. Du ansvarar för att kunden får kvalitativa tjänster och värdeskapande rådgivning.

Du har en mycket god känsla för kundservice och professionellt bemötande samt sätter kunden och dennes verksamhet i fokus och vill utvecklas tillsammans med kunden. Ditt engagemang, förmåga att skapa en god kundrelation och förståelse för kundens verksamhet är därför av stor vikt. Vi arbetar många gånger med tydliga deadlines vilket ställer krav på ordningsamhet, planering och ansvarstagande men du måste också kunna vara prestigelös och ta hjälp av teamet vid behov. Det är viktigt att du är kommunikativ både i tal och skrift samt har ett intresse av redovisningsuppdragen som affär.

Du kommer att arbeta med olika juniora medarbetare. Det är därför mycket viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel. Du förutsätts också ha ett genuint intresse av människor, agerar professionellt och som erfaren redovisningskonsult är det viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är prestigelös.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen från högskola/universitet, gymnasiekompetens eller YH utbildning med ekonomisk inriktning i kombination med 3-5 års yrkeserfarenhet.
  • Erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning antingen från redovisningsbyrå eller inom någon ekonomifunktion.  
  • Erfarenhet att leda juniora medarbetare och självständigt haft ansvar för kunder.

Även systemkunskaper i BC, Excel, Fortnox, Netsuite och Hogia är meriterande. 


Ytterligare information

Vi erbjuder

Som största byrån i Östersund arbetar vi med en unik bredd av kunder, branscher, uppdrag och kollegor. Med den bredden innebär en karriär på Deloitte ständig utveckling. Du får tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt som nationellt och internationellt. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor. Du har stor frihet och möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar i en modern och funktionell kontorsmiljö där atmosfären är rolig och trivsam.

Ansökan  

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

  • CV
  • En motivering till varför du är intresserad av Deloitte och rollen som redovisningskonsult samt varför du tror att du skulle passa i rollen. Du kan ladda upp din motivering som ett dokument. 
  • Betygskopior från utbildning

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Beatris Jarefors, telefon 070-602 45 72 eller Eva Åkerström, telefon 070-326 55 59. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rasmus Öhman på People & Purpose, telefon 070-080 32 19. 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

 Vi ser fram emot din ansökan!  

 

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Deloitte logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga
Strömsund
Ekonomi
Företagslogga
Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga