Praktik

Praktik

Vill du göra din LIA 1-praktik på ett av Sveriges mest spännande företag?
 
Ansök om LIA 1-plats på Deloittes kontor i Östersund och Järpen
Östersunds kontor består av 120 medarbetare fördelade inom redovisning, revision, lön och skatt. Järpens kontor består av 6 medarbetare inom redovisning. Det dagliga arbetet inom redovisning innebär att vi bistår våra kunder i redovisnings- och skattefrågor, ekonomistyrning, analys och rapportstöd. Våra kunder är allt från små till stora företag och dessa verkar inom såväl den lokala, nationella som den globala marknaden. Redovisningen till våra kunder i vårt närområde bedriver vi antingen från vårt kontor alternativt på plats hos vår kund. Våra kunder på distans kännetecknas främst av större transaktionsvolymer som t ex bolag som bygger sin verksamhet utifrån ett kedjekoncept eller lite större bolag som har höga krav på kvalitet och leverans från sin ekonomifunktion.
  
Vi söker
Dig som läser Yrkeshögskoleutbildning till redovisningsekonom. I det dagliga arbetet på Deloitte ingår mycket kundkontakt och vi ser därför att du har en mycket god känsla för kundservice, har ett professionellt förhållningssätt och stimuleras av nya utmaningar. Som person är du strukturerad och noggrann. Arbetet bedrivs i team och därför är det viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel.

Vi erbjuder
Vårt stora kundunderlag samt vår arbetsmetodik möjliggör att vi kan erbjuda LIA-platser (1 & 2) där du får vara med i redovisningsarbetet från ”ax till limpa” d.v.s. du kommer att få arbeta med bl.a. löpande bokföring, kontoavstämningar (LIA 1) samt delta i bokslutsarbete och andra utredningar till våra kunder (LIA 2). Du får därmed en bra översikt och förståelse för vad som sker i redovisningen hos ett företag under ett verksamhetsår. Utöver innehållet i kursplanen för LIA kommer du även att introduceras i Deloittes gemensamma arbetsmetoder och kvalitetsramverk. Deloitte som praktikplats ger dig tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt som nationellt. Du får även en personlig handledare som följer dig och din utveckling under hela praktiken.
 
Vi arbetar i en modern och funktionell kontorsmiljö där atmosfären är rolig och trivsam. 
 
Ansökan
Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från hittills klarade kurser på YH-utbildningen samt från tidigare utbildningar samt eventuella tjänstgöringsbetyg. Ansökan online senast den 2 april 2023.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/.
 
Frågor
Har du frågor angående praktiken kontaktar du Beatris Jarefors på 070 - 602 45 72 eller Catharina Johansson på 070 – 080 46 35. Vid eventuella frågor gällande ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila på Human Resources på telefon 070-080 27 70.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Trainee
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad.