Hoppa till innehåll

Drifttekniker, Caverion - Östersund

Vi söker nu en erfaren drifttekniker till Östersund.

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Dina arbetsuppgifter
Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:
  • Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
  • Rapportera garantiärenden
  • Uppföljning och återrapportering
  • Planering av eget arbete
  • Utföra tekniska serviceuppdrag
Din bakgrund
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
  • Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
  • Grundläggande el-kunskap är meriterande.
  • Du har kompetens inom SCADA.
  • B-körkort
Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Mia Olsson, tel. nr 070 237 14 13, mail maria.olsson@caverion.com.

I denna rekryteringsprocess ingår att vi gör bakgrundskontroll och säkerhetsprövning innan anställning.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Mia Olsson
Email
Telefon