Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Verkmästare till Lantmännen

Ansök nu

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i en koordinerande roll där du ansvarar för den dagliga driften? Här erbjuds du en varierad vardag tillsammans med ditt team där ni tillsammans arbetar för att ha nöjdast kunder på marknaden. Ta chansen och bli en del av Lantmännen där du ges bra arbetsvillkor och blir en del av en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lantmännen.

Om företagetLantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 19 000 svenska lantbrukare och har verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av deras mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, GoGreen, Finn Crisp och Bonjour. Företaget är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos deras ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin representerar några av de starkaste varumärkena på marknaden när det gäller lantbruksmaskiner. De finns på fler än 50 platser över hela landet med maskiner, reservdelar och verkstad - alltid nära dig. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, de är en stor global koncern med över 10 000 anställda, som kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Intern rörlighet och att hitta nya karriärvägar inom Lantmännen är något som uppmuntras. Har du ambitionen ges du möjligheten att utvecklas!

Arbetsuppgifter

I rollen som verkmästare ansvarar du tillsammans med en kollega för verkstadens dagliga drift. I din roll fokuserar du på de administrativa arbetsuppgifterna så som schemaläggning, planering och beredning av arbetet samt arbetsfördelning av inkommande ärenden. I arbetet ingår även fakturering samt reklamations- och garantiärenden. Som verkmästare agerar du även ansiktet utåt då rollen innebär mycket kundkontakt med befintliga och nya kunder. I dina dagliga arbetsuppgifter tar du emot inkommande samtal från kunder såväl som hanterar digitala ärenden. I samråd med teknikerna ansvarar du för att organisera och planera så att ärendena blir hanterade inom aktuell tidplan. Tillsammans med din kollega ansvarar ni för elva teknikers arbetsfördelning.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
* Ansvar för verkstadens dagliga drift
* Planering, schemaläggning, beredning och delegering av arbetsuppgifter
* Hantering av fakturering, reklamationer och garantier

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God erfarenhet av en roll som innefattat schemaläggning, planering och arbetsfördelning
* Tekniskt intresse
* God dator- och systemvana, trygg med att använda datorn som verktyg
* Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska
* B-körkort
* Utbildning inom mekanik och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon är meriterande

För att trivas i denna roll har du ett sinne för administrativa arbetsuppgifter som kräver noggrann struktur, planering och samarbete med kollegor. Vidare faller det dig naturligt att ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Därtill är du flexibel och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter vid behov. För att trivas i rollen tror vi att du har en positiv inställning och uppskattar att få lära dig nya saker med hjälp från dina kollegor. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och har nära dialog med andra kollegor, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och är mån om att skapa goda relationer, såväl internt som externt!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare