BoNorr AB söker en projektingenjör med placeringsort Östersund

BoNorr AB söker en projektingenjör med placeringsort Östersund

Vi söker dig som vill och kan arbeta i en kompakt prestationsinriktad organisation och som kännetecknar dig själv som strukturerad och lösningsorienterad.

BoNorr utgår ifrån Östersund och är verksam inom bostadsutveckling. Vi har byggproduktionen inom samma koncernstruktur vilket lett till att vi har god insyn och genomgående fokus på byggproduktion och kvalité. BoNorr innebär en trygg bostadsaffär för kunder och ett komplett bemötande. Vi arbetar i hela processen, från råmark, detaljplan, tidiga skisser till bygglovsprocessen, byggproduktionen och överlämnandet. Just nu söker BoNorr en projektingenjör med ett brett arbetsområde.

Information om tjänsten
BoNorr söker en projektingenjör med placeringsort Östersund. BoNorr har i dag flera pågående projekt med utveckling av bostadsrätter, med flera pågående byggproduktioner som drivs av koncerninterna egna byggproduktionsavdelningen. Vi expanderar kontinuerligt och behöver nu förstärka vår organisation med en projektingenjör. Din placeringsort i Östersund säkerställer att du får en bra överblick över projekten och resor med bil förekommer. BoNorr kännetecknas av korta beslutsvägar och möjligheter att påverka sitt arbete där du välkomnas av ett sammansvetsat team som hjälper varandra till gemensam framgång.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör arbetar du som stöd direkt under företagsledning och byggproduktionschef. Erfarenhet av byggprojektering, CAD och kontrollansvarig enligt PBL är till stor fördel.

Drivande projekteringsledare med fokus på projektering- och bygghandlingsskede. Behjälplig under byggproduktionen med ritningshandlingar och stöd under upphandlingar. Administrativt stöd för mätteknik mot vår byggproduktion.

Som projektingenjör har du ett nära samarbete med företagsledning, byggproduktionschefer och underentreprenörer i stöttning i våra nyproduktionsprojekt.

Myndighetskontakt under bygglovsprocesser i rollen som kontrollansvarig enligt PBL alternativt den externa kontrollansvariges närmaste kontakt.

Stöd under tillträden och administrativt ansvar för eftermarknaden för BoNorrs bostäder.

Du är ofta inblandad i flera projekt samtidigt och kommer att vara en viktig tillgång till kollegorna där du bistår hela produktionsprocessen för att i slutändan uppnå nöjda kunder och lönsamma projekt.

Kvalifikationer
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i CAD och
Excel kopplat till bostadsproduktion. Du förväntas arbeta noggrant med ett strukturerat arbetssätt kopplat till rådande byggregler och myndighetskrav. Att representera BoNorr i flera olika sammanhang ingår i arbetsuppgifterna.

Du är en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana. Du driver ditt arbete framåt med ett strukturerat arbetssätt och är angelägen om att nå resultat.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom byggbranschen och byggingenjörsutbildning eller motsvarande. Eftersom tjänsten innebär kontinuerligt kontakt med myndigheter och leverantörer krävs goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av byggprojektering, projektingenjörsarbete, CAD, kontrollansvarig, mätteknik etc inom byggbranschen är meriterande. Eftersom tjänsten innebär regelbundna resor med bil krävs körkort klass B.

Mer konkret blir dina främsta arbetsuppgifter:
  • Projekteringsledning
  • Stödja byggproduktionen med entreprenadingenjörtjänster
  • Hjälpa till i arbetet kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • Mätteknik
  • Kontrollansvarig PBL
  • Framtagande av ritningar i mindre omfattning där behov finns
  • Eftermarknad
  • Projektledning
START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Sysselsättningsgrad 100%.

STAD: Östersund och resor med bil förekommer.

URVAL: Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar emot ansökningar och frågor via mail.
Mer info
Kontaktperson Christer Larsson
Email Mejla Christer Larsson
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bonorr.se
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (13 dagar kvar)