Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med i arbetet för en grönare framtid och bidra med ditt engagemang, lösningsfokus och intresse för tekniska system? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu fyra drifttekniker som vill vara med och bygga upp både anläggningen och organisationen från grunden.

 

Din roll hos oss

Just nu pågår byggnation av en biogasanläggning i anslutning till Gräfsåsens avfallsanläggning med en beräknad driftstart under mars 2025. Till anläggningen söker vi nu fyra lösningsorienterade drifttekniker. Vi söker dig som vill jobba med dagliga driftteknikeruppgifter och som vill vara med och ta ansvar för processanläggning, uppgraderings- och förvätskningsanläggning samt värmepannor. Den dagliga driften innefattar bl.a. övervakning, larmbevakning, hantering av råvara och produkter, förebyggande underhåll, tillse att produktionsplaner följs samt utföra reparationer av utrustning och tekniska system. Du kommer vara med från start och har möjlighet att forma rollen för ditt arbete. 

 

Kvalifikationer
  • Vi söker dig som har en driftteknikerutbildning eller har likvärdig kompetens.
  • Tekniskt grundintresse
  • Goda kunskaper i svenska & engelska.
  • B-körkort. 
  • Meriterande med erfarenhet från drift av anläggning för biologisk behandling alternativt processindustri.
  • Meriterande med erfarenhet från drift av pannanläggning eller underhåll.
  • Meriterande med truckkort A, B samt C.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är en duktig problemlösare och som vill vara delaktig i en verksamhet under stark utveckling. Du ska ha förmåga att sätta dig in i tekniska manualer (på svenska & engelska). Som person är du självgående och ansvarsfull samt har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du strukturerad med förmåga att prioritera i ditt arbete.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar tillsammans för en grönare framtid.

 

Övrigt om anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Omfattning: Heltid, på plats.
Tillträde: Under hösten 2024 och/eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid, med beredskap var 4:e/5:e vecka med ansvar även utanför kontorstid.
Löneform: Månadslön.
Sista ansökningsdag: 2024-08-11.

 

Om Biogas i Jämtland-Härjedalen AB

BiogasJH bygger just nu en helt ny anläggning för att producera biogas och biogödsel från bl.a. matavfall och gödsel. Genom vår biogasanläggning skapar vi ett lokalt kretslopp, där matavfall från enskilda hushåll och substrat från exempelvis mejeri och lantbruk i Jämtland Härjedalen kan förse regionen med både bränsle och biogödsel. Den biogas som bolaget kommer att producera kommer att levereras i flytande form och med prioritet till kunder i regionen. 

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Biogas i Jämtland-Härjedalen Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.