Hoppa till innehåll
Ansök nu

VD Biogas i Jämtland-Härjedalen AB

Biogas i Jämtland-Härjedalen AB, grundat år 2022, står inför en spännande framtid med stora möjligheter. Under sommaren 2023 har vi säkrat avtal med entreprenörer för att bygga en avancerad biogasanläggning i Östersund. Den planerade anläggningen, som förväntas vara klar våren 2025, kommer att ha kapacitet att ta emot 60000 ton substrat, inklusive mejeriavfall, nötgödsel, hushållsavfall och mer. Utöver biogasproduktion kommer anläggningen också generera biogödsel. Detta är en investering som uppgår till cirka 400 Mnkr, med en förväntad årlig omsättning på cirka 50 Mnkr.

Vår Vision:

Bolaget ägs av kommunerna i Jämtland-Härjedalen och vår vision är att skapa en cirkulär ekonomi där lokala råvaror förädlas till biogas och biogödsel som även konsumeras inom länet. Vi är dedikerade till att minska vår miljöpåverkan och främja hållbarhet.

Nu söker vi en inspirerande och kvalificerad VD som kan leda byggprocessen, utveckla bolagets verksamhet och skapa de rätta förutsättningarna för att driva vår verksamhet på ett affärsmässigt sätt. För närvarande har du två kollegor vid din sida, en projektledare och en marknadsansvarig.

Vi tror att vår nye VD har:

* Erfarenhet av omfattande byggnads/investeringsprojekt: Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda stora investeringsprojekt.
* Ekonomisk och/eller teknisk högskoleutbildning: En relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi eller teknik är meriterande.
* Lyhörd och kommunikativ: Vi söker en ledare som är öppen för feedback och skicklig på att kommunicera med olika intressenter.
* Erfarenhet av och kunskap om verksamhet i kommuner och aktiebolag: Förståelse för både den offentliga och privata sektorn är av stor vikt.
* Förmåga att driva affärsmässiga uppdrag i en samhällsnyttig, politiskt styrd organisation: Du bör ha erfarenhet av att navigera i komplexa, politiskt styrda miljöer.
* Kvalificerad erfarenhet av chefs- och ledarskap: Du har tidigare visat din förmåga att leda och motivera medarbetare mot gemensamma mål.
* Engagerat, målinriktat och kommunikativt ledarskap: Du är en inspirerande ledare som kan ta vårt bolag till nya höjder.
* Relationsbyggare: Du är kommunikativ, tydlig och en skicklig relationsbyggare, både internt och externt.

Om du är redo att ta dig an denna utmaning och leda Biogas i Jämtland-Härjedalen AB in i en grönare framtid, ser vi fram emot din ansökan.

Sista ansökningsdag är 9/10 2023. Ansök på www.adecco.se VD-ansökan - Biogas i Jämtland-Härjedalen AB. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Wangdell på 076-1384817 eller stefan.wangdell@adecco.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa en hållbar framtid.

Biogas i Jämtland-Härjedalen AB är en arbetsgivare som främjar jämställdhet och mångfald. Vi välkomnar sökande oavsett kön, ålder, etnicitet eller bakgrund.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler från samma arbetsgivare