Bilbolaget i Östersund söker Däcksäsongspersonal!

Bilbolaget i Östersund söker Däcksäsongspersonal!

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget i Östersund söker personal under däcksäsongen!
Vi söker ett flertal medarbetare för säsongsarbete inför kommande däcksäsong. För att klara av arbetet kräver vi ingen tidigare erfarenhet. Arbetet börjar 14/4 till 12/5, eventuellt kan en del övertidsarbete förekomma på vardagar.

Vi söker dig som under denna period vill jobba med hjulskifte, däckomläggning, hjultvätt/däckdata eller telefon/bokning. Skriv gärna i din ansökan vilket område som du söker dig till.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval, intervjuer och tillsättning så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av tid till Servicecenterchef Tommy Wimmerqvist på 063-57 41 60 alternativt via mail till tommy.wimmerqvist@bilbolaget.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://bilbolagetcom.varbi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)