Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord, Hyrbilar logotyp

Hertz Bilbolaget söker skadehanterare

Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vår biluthyrning fortsätter att växa och vi söker därmed Skadehanterare till vårt team på Hertz biluthyrning i Bilbolaget Nord

Som skadehanterare hos oss hanterar du skadeärenden mot kund, försäkringsbolag och verkstäder.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av skadehantering
  • Har struktur på ditt arbete och ett gott ordningssinne
  • Är Serviceinriktad och har erfarenhet av kundkontakt
Ett krav är att du har B-körkort, god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en trygg och stabil arbetsgivare med lång historia inom en stor men ändå familjär koncern. På Bilbolaget arbetar du tillsammans med trevliga kollegor inom biluthyrning, verkstad, servicecenter och bilförsäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är andelsägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också!

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cattis Broman på cattis.broman@bilbolaget.com alternativt via 070-2514299.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Bilbolaget Nord AB
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare