Hoppa till innehåll
Berners Tunga Fordon logotyp

Mekaniker till Berners busscenter

Ansök nu
Vi fortsätter växa i vår bussverksamhet och behöver fler tekniker till verkstadsteamet på Busscenter i Östersund! Som bussmekaniker/tekniker på Berners får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Om tjänsten som mekaniker
På Busscenter i Östersund arbetar vi med reparation och tillsyn av Scania buss. Du blir en del av ett trivsamt team bestående av sju mekaniker samt servicerådgivare. Tillsammans har vi mycket kompetens och erfarenhet i gruppen och stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet.

För att arbeta som bussmekaniker söker vi dig som
  • Är utbildad fordonstekniker eller motsvarande utbildning
  • Alternativt har några års arbetslivserfarenhet från yrket
Det är meriterande om du har
  • kunskap inom fordons-el, felsökning och schemaläsning
  • AC-certifikat
Som person har du en positiv inställning, är noggrann, vill göra ett bra jobb och självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet.

Vi söker både dig som har erfarenhet sidan tidigare och vill utvecklas ytterligare och dig som är nyare i yrket men har intresse och nyfikenhet att lära sig!

Vi erbjuder dig
Scaniagruppens fordonsprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt härliga kollegor. Hos oss får du ett omväxlande arbete i en spännande och expansiv organisation. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss!

Förmåner
  • Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
  • Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
  • Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
  • Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
  • Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer
Arbetstider: Tvåskift; mån-fre 06:00-15:00 ena veckan och mån-tors 14:00-22:30 andra veckan (ledig fredag).

Ansökan: Vi arbetar med löpande rekryterings så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Sökord: Bilmekaniker, Bilmek, Mekaniker, Tekniker, busstekniker, bussmekaniker, tunga fordon, fordonsteknik
Mer info
Kontaktperson
Tomas Alfredsson
Telefon
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Berners koncernen. Vi är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.

Liknande jobb