Hoppa till innehåll
Beans in Cup logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare


Är du vår nästa säljare i Östersund?
Vi söker efter en entusiastisk säljare som vill bli en del av vårt team i Östersund som består av 6 personer. Om du älskar gott kaffe och dessutom är en B2B-säljare, kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att få bearbeta både nya och befintliga kunder.

Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Ditt huvudfokus kommer vara att sälja högkvalitativa kaffelösningar med tillhörande produkter och service. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet. Du bokar och genomför dina egna kundbesök och håller demonstrationer i vårt Showroom. Vi sätter stort värde på smak, service och hållbarhet. För oss handlar en framgångsrik affär om att erbjuda kunderna det absolut bästa - inte bara när det gäller produkterna i sig, utan också den övergripande upplevelsen. Distriktet är Östersund med omnejd och det ingår ca 4 övernattningar/år i samband med utbildningar och konferenser. 

Vem vi söker:
För att passa i denna roll bör du ha erfarenhet av B2B-försäljning, exempelvis som Utesäljare, Account Manager eller liknande. Din sociala kompetens och initiativförmåga är dina starkaste verktyg när det gäller att skapa varaktiga affärsrelationer. Ditt mål är inte bara att göra affärer - det är att bygga hållbara partnerskap som varar över tid. Du är en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor och tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Självklart är din passion för smaker och smakupplevelser central. Vi söker dig med B-körkort och erfarenhet av säljarbete i modern systemmiljö. 

Några ord från Mathias som arbetat som säljare och nu tar nästa steg inom bolaget som Servicechef

"Min vardag består av att vara ansiktet utåt till våra kära kunder. Att vårda relationer, bygga nya relationer och träffa människor i allmänhet är det absolut bästa med jobbet, att sälja in en lösning är det enkla, men att hålla en kommunikation och kundvård genom hela säljperioden är jobbet. Det handlar inte bara om att sälja produkter, vi säljer in vår funktion med en upplevelse till kunden. Man bokar själv sina möten och besök, vilket ger stor frihet i vardagen. Att hela tiden ha många bollar i luften är A & O för mig som säljare.

Jag började min karriär som tekniker och efter tio år var det ett naturligt steg för mig att kliva över till sälj. Min tid som säljare har varit både utvecklande och givande, tack vare fantastiska kollegor och chefer. Att jag nu väljer att ta jobbet som regional servicechef känns otroligt spännande och utvecklande." 

Vad du kan förvänta dig:

  • Marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med till exempel friskvårdsbidrag
  • En konkurrenskraftig fast lön + provision och förmånsbil
  • Utbildning i t.ex. smak
  • Hybrid- och förtroendetid. Hos oss har du flexibiliteten att anpassa din arbetsdag efter dina behov och prioriteringar
  • Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen!

Anställningen är tillsvidaretjänst.

Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? Vi har löpnade urval, skicka därför din ansökan snarast! Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår säljchef i Norr, Hanna Lindberg, Hanna.lindberg@beansincup.se, 0730604589. Observera att vi endast tar enbart ansökningar via ansökningsknappen på grund av GDPR lagstiftningen. 

 

Vilka är Beans in Cup?
Vi är ett rikstäckande företag med drygt 250 medarbetare från Kiruna i Norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil - att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.

Beans in Cup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup