Säljare till Bavaria Östersund

Säljare till Bavaria Östersund

Våra moderna lokaler speglar vår kundambition; att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa, i en avslappnad men professionell företagskultur där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi är stolta över att återigen blivit certifierade som en Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till vår anläggning i Östersund söker vi en driven Säljare till vårt försäljningsteam. Brinner du för försäljning och att skapa unika kundupplevelser kommer du trivas i den här rollen! Som Säljare är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar privat- och företagsförsäljning.
  • Arbeta proaktivt för att bygga nya samt upprätthålla befintliga kundrelationer.
  • Utarbeta finansieringslösningar, offertskrivande och avtalstecknande.
  • Billeveranser samt uppföljning av dessa.
  • Event ansvarig, styra och leda.
Helgarbete lördagar ingår enligt roterande schema.

Vem är du?
På Bavaria brinner vi för att göra det oväntade för kunden! Vi vill erbjuda våra kunder en märkbart bättre och annorlunda upplevelse av service. Vi söker därför dig som är relationsskapande, ödmjuk och lyhörd för kundens behov samtidigt som du har starkt affärsfokus och tävlingsinstinkt.

Vi söker dig som har ett par års säljerfarenhet, kanske är du idag inom en helt annan bransch och har ett brinnande engagemang för sälj och kundnöjdhet. Är du framåt, social, gillar att bygga relationer och samtidigt bra på att planera och strukturera det egna arbetet kommer du att lyckas i försäljningen hos oss. Du är en person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Du är bra på att självständigt driva din försäljning samtidigt som du är en glad lagspelare som gillar när teamet når uppsatta mål.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska och vi förutsätter att du har körkort.

Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • Arbete med ett av världens starkaste varumärke med spännande och högkvalitativa produkter.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern. Bra personalförmåner i form av tjänstebil, friskvårdbidrag, personalrabatt m.m.
  • Fast lön + provision.
Några ord från din blivande chef
Jag heter Mats och har arbetat med försäljning under större delen av mitt yrkesmässiga liv. Under årens lopp har jag sett hur viktig roll Säljaren har när det gäller att skapa kundrelationer och hur stor betydelse det har för hela bolagets framgång.

I min ledarroll fokuserar jag på sammanhållningen i mitt säljteam samt vikten av ta vara på varje individs styrka. Bavaria är en säljorganisation som präglas av målfokus, engagemang och att vi har roligt på jobbet. Välkommen att söka tjänsten!

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök redan idag via länken nedan, dock senast den 2023-02-19. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Mats Ebbesson, mats.ebbesson@bavariabil.se, 063-660 56 11.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bilsäljare / Bilförsäljare / Personbilssäljare / Nybilssäljare
Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 26 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Sverige Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (18 dagar kvar)