Underhållsplanerare

Underhållsplanerare

Beskrivning:
Avdelningen för luftvärdighet (CAMO) behöver förstärka med en underhållsplanerare. Du kommer att jobba tätt tillsammans med verkstaden och logistikavdelningen för att servicen av våra helikoptrar ska gå smidigt och effektivt. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att planera och organisera underhåll av flygplan, helikoptrar eller liknande maskinunderhåll. Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du får vara med och utveckla avdelningens arbetssätt och rutiner. Nödvändig utbildning och kurser ombesörjs av oss.
Som del av CAMO är du med och ansvarar för luftvärdigheten för våra helikoptrar och flygplan, bl.a. följande är avdelningens ansvar:

  • Beställa underhåll från serviceverkstad, schemalagt och oplanerat
  • Hålla serviceprogrammen aktuella enligt tillverkarnas rekommendationer
  • Säkerställa att service, modifieringar och reparationer utförs i enlighet med gällande regelverk och standarder
  • Rapportera teknisk status till helikoptertillverkare och leasingägare
  • Utveckla och efterleva rutiner och procedurer för planering, utförande och arkivering av underhåll.
  • Ha kontinuerlig kontakt med underleverantörer för att säkerställa en god kvalitet på underhållsjobb
  • Vara en del i vår kvalitetssäkringsprocess

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en teknisk utbildning inom flygplansunderhåll, maskinteknik eller liknande med några års erfarenhet av underhållsplanering. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom en CAMO organisation med liknande verksamhet som vår, dock inget krav. Har du kännedom om våra styrande regelverk EASA Part-M, Part-CAMO och Part-145 är det bra men annars arrangerar vi regelbundet de utbildningar som du behöver.

Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad, noggrann och har ett bra ordningssinne. Du har en god social kompetens och har lätt för att ta kontakt med människor. Du ser helheter i komplexa ärenden och kan utveckla strategier och föreslå vad som behöver göras, är flexibel och tar initiativ. Vi söker dig som har förmåga att arbeta i team såväl som självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift.

Omfattning/Arbetstider/Arbetsplats:
Heltid/Dagtid/Frösön 
Lön/Tillträde:
Månadslön/Efter överenskommelse

Övrig information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2023-02-28. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.babcockinternational.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se