Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Autotjänst Laitis söker nu en säljare till butiken i Odenskog som vill kombinera sitt bilintresse med att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Kanske är det dig vi söker?
  Dina arbetsuppgifter hos oss

Som säljare hos oss kommer du betjäna våra kunder med omsorg och expertis. Du har en central del i vår verksamhet där du bland annat är ansvarig för att hantera order, ge personlig support både i butiken och via telefon, samt säkerställa en smidig och effektiv varuutlämning till våra kunder.
 

Vem är du?

För att trivas och lyckas i tjänster ser vi att du är:

  • Kundorienterad och visar ett genuint intresse för att hjälpa och betjäna kunderna på bästa möjliga sätt.
  • Tydlig din kommunikation både med kunder och kollegor.
  • En problemlösare med en flexibel och kreativ inställning för att hitta lösningar som gynnar både kunder och företaget.
  • En lagspelare som är öppen för att lära av andra och dela med dig av din kunskap och erfarenhet.
  • Initiativtagande och tar ansvar för dina uppgifter.

Vidare ser vi att du har ett bilintresse och några års erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datorvana. Om Autotjänst Laitis

Autotjänst Laitis har en stor butik där 15 medarbetare arbetar med ett produktsortiment om nästan 15 000 artiklar bestående av reservdelar och tillbehör till din bil, produkter tillhörande industri bland annat verktyg, maskiner och kläder. Vi är kollektivt ansluta med Handelsanställdas förbund och i denna tjänst arbetar du dagtid måndag-fredag och var fjärde lördag.

Vi erbjuder dig...

  • En arbetsplats med närhet till kollegor och en chans att utveckla och fördjupa sin kunskap.
  • Möjligheten att arbeta med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter.
  • En vänlig och inkluderande atmosfär där ditt engagemang och din ambition värderas högt.
  Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Pontus Andersson på 063-19 43 34 alternativt pontus.andersson@onepartnergroup.se 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Autotjänst Laitis AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.