Hoppa till innehåll
AllOffice Nordic AB logotyp

AllOffice Nordic AB i Östersund söker nu en butiksmedarbetare.

AllOffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår. Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontorsmaterial, städ & hygien, möbler, ergonomi, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering.

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer med ett härligt team på 300 medarbetare där vår kultur bygger på våra värderingar; prestigelösa, engagerade, affärsmässiga och kundnära.

Vi har Sveriges bästa kundrelationer med högst tillgänglighet i branschen och kundanpassade erbjudanden samt en effektiv nationell distribution. Som pålitlig partner för våra kunder söker vi ständigt nya lösningar för att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för en ökad hållbarhet.

Om rollen
I denna roll hos AllOffice är du en ambassadör för hela företaget. Du arbetar i ett tight team där lagarbetet är grunden till våra framgångar. Tjänsten är på 100% och du utgår från vår butik på Bangårdsgatan i Östersund. I jobbet kommer du ha daglig kontakt med kunder som besöker butiken samt via telefon och mail. Tillsammans med dina kollegor skall ni se till att butiken är säljande, attraktiv och levande för att attrahera kunderna. I butiken tillbringar du merparten av din arbetstid, men tjänsten innefattar även innesäljare med telefonen som arbetsredskap. Din roll är varierande och utvecklande utifrån den täta kundkontakten, kontakter med leverantörer och samarbetet med kollegorna inom AllOffice. Befattningen kan komma att innebära tunga lyft. Du rapporterar till butikschefen.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande jobb och som gillar kontakten med människor. Vi sätter stort värde på socialt bemötande och att du är serviceinriktad och har en bra förmåga att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är positiv, framåt, stresstålig, flexibel samt tycker om ordning och reda. Du ser det som en självklarhet att sätta kunden i centrum.
B-körkort krävs.

Arbetstid
Butikens öppettider: Vardagar 8 - 17, Helger stängt. Butiken är placerad på Bangårdsgatan i Östersund.

Kontaktperson är butikschef Anita Fahlén 010-434 30 61.
Frågor kan även besvaras av Mats Andersson 0730-202 622. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 16/6 - 2023

Ansökningshandlingar med CV skickas via mail till ansokningar@alloffice.se

Märk din ansökan med "Butiksmedarbetare Östersund"

Urval sker löpande så välkommen
med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson
Anita Fahlén
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (49 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare