Hoppa till innehåll

KMA-samordnare till NCC i Östersund!

Är du studerande på eftergymnasial nivå på minst 50 % och på jakt efter ett meriterande extrajobb med start till hösten? NCC söker en KMA- samordnare, en varierad roll där du arbetar med en bredd av arbetsuppgifter och självständigt kommer driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden, som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling.

NCC i Östersund är nu i behov av förstärkning av en KMA- Samordnare till sitt projekt i Hammarforsen. Du som KMA-Samordnare utgör en viktig roll i projektet då du stöttar i frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö samt verkar för att projektet följer gällande regelverk.

Du erbjuds

  • Ett långsiktigt och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier där det finns goda möjligheter till att övergå till heltid efter avslutande studier.


Arbetsuppgifter
  • Leda, dokumentera och återkoppla KMA-frågor i projektet
  • Under projektets gång identifiera, följa upp och driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare


Kvalifikationer
  • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50 % med KMA-anknytning, exempelvis samhällsbyggnad, anläggningsingenjör, arbetsmiljöingenjör eller annan näraliggande utbildning som vi bedömer relevant
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
  • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du har
  • Erfarenhet av KMA-arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb