Zedcom söker IT-Supportmedarbetare

Zedcom söker IT-Supportmedarbetare

”Vill du jobba i ett härligt gäng? Drivs du av att ge kunder högklassig service? Då kanske du är Zedcoms nästa medarbetare”?

Zedcom söker IT-Supportmedarbetare

Om rollen

Som IT-supportmedarbetare hos Zedcom kommer du främst att ta emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. Du kommer att arbeta med varierande ärenden, med allt ifrån att hjälpa större kundföretag med internetuppkoppling till mindre kundföretag som är i behov av att installera mail eller lösenordsbyte via dator/telefoni. I och med bredden och variationen i samtalen kommer du att lära dig allt från nätverk till dom senaste molntjänsterna. Du ingår i ett tight och hjälpsamt team som stöttar varandra i det vardagliga arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceorienterad och drivs av att lösa problem. Har du tidigare jobbat med kundsupport är det meriterande. Som person är du öppen, hjälpsam och initiativtagande. Då ärenden kan variera krävs det att du har förmågan att anpassa dig utifrån användarens situation. När problem uppstår har du ett smidigt förhållningssätt, du ställer de rätta frågorna och hittar alltid bra lösningar.

Vi ser gärna att du som söker
  • Är ansvarsfull i ditt arbete
  • Har erfarenhet av kundservice och telefonvara
  • Är hungrig på kunskap
  • Meriterande är om du har teknisk utbildning/erfarenhet
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Vad erbjuder vi?

Zedcom levererar IT-drift & IT-säkerhetslösningar och är en del av Exsitec. Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd, e-handel och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillämpning av en provanställning.

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid 08:00-17:00

Fast lön enligt överenskommelse

Ansök

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se