Klädgrossist Texpak AB söker Agent till norra Sverige

Klädgrossist Texpak AB söker Agent till norra Sverige

Texpak startade 1992 och är ett familjeägt företag med över 20 års erfarenhet av att designa och tillverka kläder för aktivitet. Verksamheten lanserar årligen fyra säsongsbaserade kollektioner som säljs genom återförsäljare på den svenska och finska marknaden. Dessa kollektioner utvecklas för att svara på marknadens efterfrågan gällande komfort, design och pris.

Som Agent kommer du att ansvara för distriktets försäljning och en stor del av arbetet innebär utveckling av nya kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare/agent med liknande arbetsuppgifter inom klädbranschen. Du har ett brinnande intresse för varumärken och har en passion för dess utveckling tillsammans med kunden. Det är positivt om du idag arbetar som Agent och har varumärken i din portfölj som går att kombinera med Texpaks kollektion. Distriktet börjar norr om Uppsala och sträcker sig till Norrbotten.

Som person har du lätt för att skapa kontakter och bygga goda relationer. Du brinner för att leverera god service och sätter alltid kunden i fokus. Du är strukturerad och handlingskraftig och tar ansvar för dina uppgifter. Du är en flexibel do:er med fokus på mål och resultat som inser vikten av att aktivt arbeta med uppföljning och mätning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Viktig information

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Ahsan Ullah, +46 70 773 82 42.
Mer info
Kontaktperson Ahsan Ullah
Telefon 0707738242
Email Mejla Ahsan Ullah
Område Östersund
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.texpak.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)