Sverige Taxi Östersund söker Taxiförare
Tycker du om möten med människor och brinner för att ge bra service? Trivs du med att arbeta fritt och självständigt under ansvar? Då är jobbet som taxiförare det rätta för dig!

Som Taxiförare utgör du en viktig del i samhällets infrastruktur för att få människors vardag att fungera. Ofta är du en av de första kontakterna för våra många besökare till länet men också ett återkommande inslag för flera av de som redan bor och verkar här i regionen. Du kommer att vara värd för olika kategorier av människor; unga och gamla, friska och sjuka, affärsresenärer och turister.

Vi söker främst förare för tillsvidareanställning och dig som redan idag har taxiförarlegitimation. Förutom att vara en god bilförare med ett mjukt och smidigt körsätt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ser därför att du är serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel, lyhörd och har stor social kompetens, alltid med kunden i fokus. Du behöver också ha goda kunskapar i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som taxiförare hos oss på Sverige Taxi Östersund har du schemalagda arbetstider som innebär att du kommer få jobba tidiga morgnar, sena kvällar, nätter och dagtid, vardagar och helger. Våra köruppdrag består till stor del av samhällsbetalda resor så som färdtjänst, sjukresor och skolresor, vi kör även en hel del privata resenärer genom till exempel tåg och flygtaxi. Hos oss på Sverige Taxi Östersund är mångfald och hållbarhet viktiga ledord i vår ständiga strävan efter kundnytta.

Vi tillämpar kollektivavtal och lön enligt avtal. Tillsättning sker löpande.
Du kan läsa mer om oss på Sverige Taxi Östersund på www.taxiostersund.se

Välkommen med ditt personliga brev och CV till: ansokan@taxiostersund.se

alternativt via post till:
Sverige Taxi Östersund
Öneslingan 11
832 51 Östersund
Märk "Ansökan Taxiförare"
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (2 dagar kvar)