Processtekniker/Betongmaskinist

Processtekniker/Betongmaskinist

Sökes till Vår Mobila Betongverksamhet, region nord.

Till vår mobila betongverksamhet söker vi en medarbetare som kommer att arbeta med den dagliga produktionen, provtagning och löpande underhåll på våra betongfabriker.

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar och brinner för att ge en hög service till våra kunder, leverantörer och chaufförer. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Du har en teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande erfarenhet från betongbranschen samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har klass II betongutbildning och en maskinförarutbildning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

David Sehlstedt, Avdelningschef, 0733-84 88 96,
Nils-Petter Nilsson, Arbetschef, 072-452 45 19,
Mer info
Kontaktperson David Sehlstedt, Avdelningschef
Telefon 0733-84 88 96
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (27 dagar kvar)