KYC-analytiker Swedbank Östersund

KYC-analytiker Swedbank Östersund

Gillar du att utreda och analysera? Swedbank i Östersund söker nu KYC-analytiker till sitt team i Östersund. Sök redan idag!

Swedbank fortsätter att växa i Östersund och söker nu en ny analytiker inom AML (Anti Money Laundering) och KYC (Know Your Customer) med fokus på privatkunder! Här får du en viktig och självständig roll i det praktiska arbetet för att förebygga och motverka penningtvätt, terrorfinansiering (CTF) och bedrägerier. Och utvecklas vidare inom compliance!

Jobbet passar dig som nyligen har en ekonomi / juridik examen eller jobbat med analys-/utredningsarbete tidigare. T ex från AML-utredningar, KYC eller riskbedömningar inom försäkringar, skatt och krediter.

Ansökningar hanteras löpande så passa på och skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du direkt in i en utvecklande, viktig och spännande miljö och jobba med frågor som rör AML och KYC.

Du blir en del av ett team med höga ambitioner och tillsammans kommer vi dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Vi är kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Du kommer få en gedigen introduktion för rollen i samband med uppdragets start.

Dessutom kommer du få axla en betydelsefull roll inom ett prioriterat område på Swedbank, som även är en av Sveriges största banker. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som AML - analytiker kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder (främst privatpersoner), samla in information och göra riskanalyser. Allt med syfte att säkerställa kundkännedom av högsta möjliga kvalitet och för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kontakta kunder och andra samverkanspartners för att begära in information och underlag för riskbedömning.
  • Analysera och sammanställa informationen enligt rutiner och arbetssätt för underlag till beslut.
  • Utreda enskilda kundförhållanden och risk utifrån ärendets karaktär och komplexitet.
  • Följa upp kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG.

Tjänsten påbörjas 2022-01-03 och ditt uppdrag som konsult hos Swedbank pågår i sex månader. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och du kommer arbeta vanliga kontorstider från Swedbanks trevliga lokaler i Östersund.

Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-analytiker söker vi dig som:
  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC, AML eller annat analys-/utredningsarbete (kanske inom skatt, försäkring eller kreditbolag)
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt
  • har förmågan att prioritera utifrån risknivå vid arbete med parallella ärenden
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Daniel Johansson Falk
Telefon 0728573528
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/