AML-analytiker till Swedbank

AML-analytiker till Swedbank

Är du analytisk, effektiv och vill arbeta med kundkännedom? Vill du även arbeta för en av landets mest attraktiva arbetsgivare och en av Sveriges största banker? Just nu söker Swedbank nya medarbetare som vill vara med och bidra i rollen som AML-analytiker. Rekryteringsprocessen kommer vara kort. Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet.

Information om tjänsten

I rollen som AML-analytiker är du en viktig resurs i Swedbanks högt prioriterade arbete att säkerställa att bankens produkter och tjänster inte utnyttjas till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Tjänsten innebär att upprätthålla fullgod kundkännedom i kundbasen för att Swedbank ska kunna göra långsiktiga och hållbara affärer. Du kommer sitta i Swedbanks lokaler och tillhöra en enhet som präglas av stark framåtanda och tydliga förväntningar. Tillsammans jobbar enheten mot målsättningen att bli branschledande i arbetet inom KYC/AML. Du kommer börja din anställning med en introduktionsutbildning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank under 6 månader. Förhoppningen är att du därefter anställs direkt hos Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: stina.vidmark@pn.se
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord,
Storgatan 16
852 31 Sundsvall

Arbetsuppgifter

I rollen som AML-analytiker är du en viktig resurs i Swedbanks högt prioriterade arbete för att säkerställa att bankens produkter och tjänster inte utnyttjas till penningtvätt eller finansiering av terrorism. Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas lämna rekommendation till beslut utifrån insamlade data. Du arbetar självständigt i din roll som AML-analytiker och utgår ifrån beslutade riktlinjer, givna lagar och förordningar.

Som AML-analytiker förväntas du ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifter med kvalité och effektivitet. Som AML-analytiker hos Swedbank får du ett spännande och samhällsnyttigt arbete samtidigt som din personliga utveckling och trivsel står i centrum.

Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som AML-analytiker behöver du vara nyfiken, självgående och besitta en analytisk förmåga. Vidare är du en person som kan kombinera effektivitet för att nå uppsatta mål med bibehållen kvalité. Vi ser även att du har en god datorvana och hög skriftlig färdighet. Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt och har en hög flexibilitet. Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swedbank.

Krav för tjänsten är flytande svenska i tal samt skrift. Akademisk utbildning inom relevant område eller tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på stina.vidmark@pn.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!