AML - analytiker till Swedbank i Östersund

AML - analytiker till Swedbank i Östersund

Har du tidigare jobbat med frågor som rör AML och KYC? Är du intresserad av jobb som analytiker på Swedbank i Östersund? Sök nu!

Till Swedbanks kontor i Östersund söker vi nu nya analytiker inom AML. Detta är en chans att praktiskt jobba med analytiska frågor inom AML och KYC. Här kommer du att ta dig an en viktig roll för att förebygga och motverka penningtvätt och bedrägerier, vilket är en central del av bankens verksamhet. Har du erfarenhet inom analytiskt arbete och vill utvecklas inom compliance? I så fall ser jag fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML analytiker på Swedbank erbjuds du en central roll inom bankens arbete inom regelefterlevnad / compliance, och mer specifikt frågor som rör AML och KYC. Du blir en del av ett team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att du och dina medarbetare har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom området. Här kommer du få jobba i ett kvalitetsmedvetet team som jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll.

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som analytiker inom AML kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder (både privat- och företagskunder), samla in information och göra riskanalyser. Allt med syfte att säkerställa kundkännedom av högsta möjliga kvalitet, vilket är en nödvändig del för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kontakta kunder och begära in information
  • Analysera och sammanställa informationen
  • Ha kontakt med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för en djupgående analys av kunder finns tillgänglig
  • Göra uppföljningar av kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i januari 2021 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i trevliga lokaler i Östersund. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

Till rollen som AML-analytiker söker vi dig som:
  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC/AML eller annat analys-/utredningsarbete
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt - så att du känner dig trygg att leverera ett förstklassigt kundbemötande
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/