Seniora och juniora elkonsulter till Swecos installationsverksamhet till Östersund

Seniora och juniora elkonsulter till Swecos installationsverksamhet till Östersund

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Är Du tillskottet till vår installationsverksamhet i Östersund? Branschen är glödhet och Sweco växer stadigt med sina kunder. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang.

På avdelningen är vi idag 20 medarbetare fördelade på tre inriktningar inom installationsteknik; EL, VVS och Energi. Våra uppdragsgivare finns bland annat inom landsting, kommuner, industrin, entreprenörer och fastighetsbolag. Kontoret delar vi med Swecos olika verksamhetsområden och totalt arbetar omkring 110 personer på kontoret i Östersund.

Nu söker vi både seniora och juniora elkonsulter som vill vara med i vårt team och bygga framtiden.

Din kommande roll som seniorkonsult
I rollen som Seniorkonsult kommer du att arbeta med uppdragsledning och ekonomisk uppföljning. Du kommer att göra utredningar, beskrivningar och upprätta förfrågningsunderlag för olika entreprenadformer. Dina uppdrag finns över hela landet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning i botten eller dig med lång arbetslivserfarenhet inom elbranschen. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som konsult eller projektledare där vi vill att du ska ha arbetat med kabeldimensionering och ljusberäkningar, beskrivningar AMA, CAD, samt att du har kunskap om LOU, AB, ABT och ABK. Ett krav är att du har B-körkort.

Din kommande roll som juniorkonsult
I rollen som juniorkonsult kommer du framförallt att arbeta med projektering med hjälp av CAD-ritning. Du kommer att göra enklare utredningar, beskrivningar och till exempel jobba med ljusberäkningar och kabeldimensionering.

Vi söker dig som har bakgrund inom El från entreprenadbranschen eller är nyutbildad från högskola. Om du har tidigare erfarenhet som ledande montör är det meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Ett krav är att du har B-körkort och datorvana.

Dina egenskaper
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Jens Köpsén, Gruppchef, Tel +46 (0) 63 14 14 09

Ansök så snart som möjligt då vi kallar till intervjuer löpande.
Mer info
Kontaktperson Jens Köpsén
Telefon +46 (0) 63 14 14 09
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.