Vägarbetare till driftområde Svenstavik

Vägarbetare till driftområde Svenstavik

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt driftområde i Svenstavik Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

I Jämtland söker vi nu fler vägarbetare till vårt Driftområde i Svenstavik.

OM TJÄNSTEN:
I din roll som vägarbetare kommer du att ha ett omväxlande arbete som främst omfattar drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Det kan också bli aktuellt att arbeta i mindre mark- och anläggningsentreprenader. I tjänsten ingår det också beredskapstjänstgöring enligt fastställt schema.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har erfarenhet från drift och underhåll av vägar och anläggningsarbeten eller transport- och maskinbranschen. Du känner ansvar för dina arbetsuppgifter samt är öppen och flexibel för förändring och nya arbetssätt. Du är också en lagspelare som visar respekt, stöttar och bryr dig om dina arbetskamrater. Att använda digitala hjälpmedel för att dokumentera ditt dagliga arbete ser du inte heller som ett problem. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav och det är meriterande om du har C-körkort, YKB och förarbevis. På Svevia är säkerheten högt prioriterad. Vi ska ha branschens säkraste arbetsplatser och tryggaste trafikmiljöer. Det innebär att du behöver följa de lagstadgade krav, regler och säkerhetsföreskrifter som följer med rollen.

EN DEL AV NÅGOT STÖRRE
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

VI ERBJUDER DIG:
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten kan du kontakta platschef Magnus Kristoffersson på telefon 070-378 15 28. Våra fackliga företrädare för Seko, Ledarna, SACO och Unionen når du via vår växel på telefon 08-404 10 00. Välkommen med din ansökan senast den 24 maj 2021.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.


Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren