Teamchef - transportenheten Taxi Åre Östersund

Teamchef - transportenheten Taxi Åre Östersund

Om Jobbet

Är du vår nästa Teamchef på transportenheten hos Taxi Åre Östersund? Vi söker en driven, engagerad och prestigelös Teamchef som vill vara med i vår spännande utvecklingsresa.

Vi söker dig som är kundfokuserad och lösningsorienterad samt har gedigen ledarerfarenhet. Vi verkar inom en händelsestyrd verksamhet där varje medarbetare är lika viktig. Vi erbjuder en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan påverka, driva och vara en del av en riktigt rolig arbetsplats.

Som Teamchef är du en nyckelspelare där du bygger och leder ett team av ca 20 - 25 taxiförare i deras arbetsvardag. Du arbetar proaktivt och ansvarar för schemaläggning, utbildning, mål och uppföljning samt att produktionens planering, beredning och leveranser genomförs med lönsamhet, i tid och av högsta möjliga kvalitet vid överlämnande och alltid med ett fokus på kundnytta. Du kommer ha det övergripande ansvaret och utvecklingen av ditt team, samverka över samtliga enheter och du har ett flertal Teamchefer och Operativ Chef till din hjälp.

Din nya roll

Du säkerställer att ditt team drivs med hög kundfokus, kvalitet och mot uppställda mål, bl.a. genom löpande resultat- och budgetmål, du har fullt personalansvar med kontinuerlig verksamhetsuppföljning. Du kommer ha en hel del daglig kontakt med dina medarbetare, en viktig del blir därför att finnas tillgänglig och upprätthålla goda relationer, vid behov även utanför ordinarie arbetstid. Din roll innebär ansvar för 20 - 25 medarbetare som jobbar under dygnets samtliga timmar, därför bör du ha erfarenhet av personalansvar och/eller arbetsledning.

Vi tror på mångfald och jämlikhet och det är därför viktigt för oss att det återspeglas i ditt ledarskap där alla individer är lika viktiga som de är olika. Ditt ansvar blir övergripande för ditt team och på att skapa kundnytta, gott samarbete, effektiva processer och integrera ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde, allt detta med ett tydligt fokus på hållbarhet.

Du rapporterar direkt till Operativ Chef och du förväntas ha en god förmåga att kommunicera och förmedla information inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av personalansvar och/eller arbetsledande befattning. Erfarenheter från transportbranschen, logistik eller produktion är meriterande. Du har ett autentiskt ledarskap där kvalitet, effektivitet, människan och utveckling är i fokus.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och utvecklingsinriktad och van att arbeta med ständiga förbättringar. Du gillar att jobba med alla typer av människor och du har ett högt kvalitetstänk som genomsyrar ditt arbetssätt.

Utbildning inom något av områdena ledarskap, logistik, förändringsarbete eller likvärdiga erfarenheter är meriterande.

Stämmer detta in på dig? Registrera i så fall din ansökan redan idag!

Ansökan

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev via: www.onepartnergroup.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så gör din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sverigetaxi Åre Östersund utför trygga transportlösningar med nöjd och kompetent personal där alla individer är lika viktiga. Vi medverkar till utveckling och tillväxt genom att vara en samarbetspartner med högt anseende och en självklar del av kollektivtrafiken. Våra tjänster och produkter kännetecknas av trygghet, kundnöjdhet och miljömedvetenhet.

Sverigetaxi Åre Östersund är ett privat aktiebolag (Taxi Östersund 199 000 AB) med säte i Östersund som bedrivit taxiverksamhet i Östersund sedan 1920. Bolagets tjänster utgörs av person- och godstrafik för privatpersoner och företag. Företaget är även en stor lokal leverantör inom den samhällsbetalda trafiken såsom färdtjänst, skolskjuts och sjukresor.
Företagets ordinarie fordonsflotta utgörs av totalt 60 taxibilar organiserade i det helägda dotterbolaget Taxi Åre AB.
Sedan november 2017 framförs fordonets dieselbilar fossilfritt med hjälp av det fossilfria dieselbränslet HVO. Bolaget har tillika fordon stationerade i Åre som idag utgörs av 10 st taxifordon.
Beställningscentral och kontor är lokaliserade på Frösö Strand, Frösön. Sverigetaxi Åre Östersund sysselsätter cirka 200 personer inklusive beställningscentral, kontor och förare.