Terminalarbetare och B-chaufför med start omgående

Terminalarbetare och B-chaufför med start omgående

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Har du erfarenhet av lager eller terminal samt truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting en truckförare och en chaufför till två tjänster som terminal/lager arbetare och B-chaufför. Du kommer att arbeta med lager- och terminalarbete, paketsortering, lastning och lossning med truck samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Utöver detta kommer du också jobba som chaufför med leveranser och utkörning av gods.

Viktigt för tjänsten som terminalarbetare är att du som söker har mycket erfarenhet av att köra truck och har truckbehörigheterna A+B och för tjänsten som chaufför innehar du körkort B. Arbetstiderna för chaufförstjänsten är 07:00 med lite flexibel sluttid mellan 13 och 14, terminalarbete mellan 19-05 eller 22-07. Start för tjänsterna är omgående och förväntas pågå heltid fram till månadsskiftet augusti/september.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på uppdraget Ida Holmer 070-376 03 79. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Detta söker vi:

Som person är du flexibel, positiv och arbetsvillig. Du genomför ditt arbete med noggrannhet och stabilt högt tempo. Du ser det som en självklarhet att bidra till en god stämning på arbetsplatsen, och är mån om att göra ett bra jobb.

För detta uppdrag söker vi dig som har tidigare erfarenhet av terminal- eller lagerarbetare och är van att köra truck med både A och B-behörighet. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att du även bör ha god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com