Teknikintresserad supporttekniker sökes!

Teknikintresserad supporttekniker sökes!

StudentConsulting söker nu drivna konsulter till vår samarbetspartner Fujitsu i Östersund. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara tekniksupport med inriktning mot bankomater. Tjänsten är i huvudsak dagtid men viss skiftgång kan förekomma.

Information om uppdraget:

Är du teknikintresserad med erfarenhet av god service? Då har vi tjänsten för dig! Vi ser att du är engagerad, entusiastisk, noggrann och brinner för att göra dina kunder nöjda. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med bankomater och dess utrustning. Du kommer att bland annat hjälpa företagets fälttekniker. Du är en person trygg och stabil person med hög kommunikativ förmåga. Eventuella resor kan förekomma i tjänsten.

Fujitsu är ett globalt växande företag med nästan 1000 anställda i Sverige. Företaget präglas av fart och fläkt och utvecklingsmöjligheterna är stora. Teamet du kommer tillhöra är framåtsträvande och därav ser vi även att du är en lagspelare av rang. Du kommer inledningsvis att vara anställd av StudentConsulting, men i förlängningen finns möjlighet till övertag av Fujitsu.

Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan direkt så du inte missar denna möjlighet!
Har du frågor kring tjänsten är då varmt välkommen att kontakta victor.lind@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Har minst 2 års erfarenhet inom IT Support
Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
Hög kommunikativ förmåga
Hög pedagogisk förmåga
Goda tekniska kunskaper
Känsla för god service
Innehar körkort
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se