Supportkonsult för system inom mätvärdeshantering i energibranchen

Supportkonsult för system inom mätvärdeshantering i energibranchen

Har du en utbildning inom något av områdena: systemvetenskap, programmering, utveckling och vill jobba med support mot företag inom mätvärdeshantering?

Information om uppdraget:

Här har du chansen att bli en del av ett inspirerande företag med framåtanda och stor möjlighet till utveckling. Vår kund Powel behöver nu stärka sitt supportteam med en person. Hos Powel jobbar du med avancerade och verksamhetskritiskta programvarulösningar. Du deltar i hela ärendehanteringsprocessen tillsammans med utvecklare och tekniska konsulter med kunden i fokus.

Du kommer jobba tillsammans med 4 andra kollegor i teamet och supportera deras egenutvecklade energisystem mot företag. Du bör ha en utbildning inom systemvetenskap, programmering eller utveckling då frågorna som kommer in kan vara av komplex art och din problemlösningsförmåga kommer sättas på prov. Ärenden kommer främst in via mail men även telefon, så det är viktigt att du är kundorienterad och serviceminded i kontakt tillbaka med våra kunder.
Vi söker dig som är nyexaminerad eller har jobbat något år efter din examen, du har en stor teknisk förståelse, en analytisk ådra och drivs av problemlösning.

Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas omgående.
Initialt kommer du arbeta som uthyrd konsult hos Powel, med målsättning och chans till övertag av kunden efter 6-8 månader.

Arbetsplatsen är belägen mitt på Stortorget i fina ljusa lokaler där du kommer omges av ett härligt team av kollegor både inom supportgruppen och de som jobbar på andra positioner inom företaget. Detta är verkligen ett jobba att trivas och växa på så ta chansen och sök redan idag! Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du har ett driv och en vilja att utvecklas.

Detta söker vi:

Krav: någon form av teknisk utbildning, kundorienterad, stor teknisk förståelse, du kan tala och skriva svenska & engelska obehindrat.

Meriterande: du har tidigare jobbat nom energibranschen

Om arbetsgivaren:

Med unik IT-kompetens och omfattande branschkunskaper är Powel en ledande leverantör av programlösningar till energisektorn, den offentliga sektorn och entreprenadsektorn.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se