StudentConsulting söker studerande personaladministratör

StudentConsulting söker studerande personaladministratör

Söker du ett inspirerande och utvecklande arbete vid sidan av studierna? Är du utåtriktad, organiserad och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I din roll som personaladministratör på StudentConsulting kommer du samarbeta med kundansvariga och rekryterare. Det innebär att du får möjlighet till att variera dina arbetsuppgifter och utvecklas i takt med att du bygger på din kompetens. Du kommer inledningsvis arbeta med Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning där din roll blir att matcha deltagare till sysselsättning genom att bl.a. granska ansökningshandlingar och leda workshops. På sikt kommer du också att vara ett stöd i rekryteringsprocesser och arbeta med uppdragsadministration.

Vi söker dig som studerar om minst 50 % och har minst ett år kvar av dina studier. Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag och omfattningen varierar utifrån vårt behov och din studiesituation; i snitt ca 2 tillfällen/vecka under terminerna och mer under loven. Vi är flexibla och vana att jobba med studenter varför du själv har stor möjlighet att påverka hur och när du arbetar. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara;
  • Referenstagning
  • Telefonintervju
  • Coachning
  • Leda workshops och seminarium
  • Göra urval
  • Boka telefonintervjuer och genomföra enklare telefonavstämningar
  • Hålla uppstartsmöten
  • Administration kopplat mot myndighet
  • Schemaläggning och intygsregistrering
Detta söker vi:

Du som söker trivs i en händelsestyrd värld och som snabbt kan anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du utför ditt arbete på ett strukturerat sätt och lägger vikt vid att leverera med hög kvalitet. Vidare motiveras du att arbeta och nå resultat tillsammans med dina kollegor samt att skapa och utveckla relationer. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är meriterande. Du är inte rädd för att använda telefonen som arbetsredskap och du kommer varje vecka ställas inför situationen att ta kontakt med nya personer i olika sammanhang. Du kommer att bedriva workshops och seminarium och genomföra telefonintervjuer och referenstagningar. Av den anledningen är det viktigt att du känner dig trygg i att vara en ambassadör och tala inför människor i olika sammanhang. Vi tror att du trivs riktigt bra hos oss om du är nyfiken, vill utvecklas, har en stark drivkraft och vill bygga massor av erfarenhet under studietiden. Vi tycker om att ha kul på jobbet så du får gärna ha nära till skratt och tycker att även jobbiga situationer kan man tackla med glimten i ögat. Teamet Östersund består idag av 3 personer!

Sökord: Admin, Personaladministratör, Rekryterare, HR, Administratör

Sökord: Admin, Personaladministratör, Rekryterare, HR, Administratör
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com