Student? Arbeta extra som butikssäljare hos Swedol!

Student? Arbeta extra som butikssäljare hos Swedol!

Är du student och har hög servicekänsla? Är du tillgänglig för att jobba omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning fyra personer som vill jobba extra vid sidan av studierna. Du kommer att arbeta som butikssäljare i Swedols butik i Östersund. Swedol Järnhandel säljer bland annat verktyg, maskiner, fordonsbelysning, yrkeskläder, skyddsutrustning och hydraulik. Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla Swedols sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen.

Omfattningen på arbetet styrs av kundens behov och du kommer att arbeta fasta lördagar samt även vardagar när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Butiken har öppet vardagar kl. 06.30-17.00 samt lördagar 10.00-14.00. Behovet kommer att variera men arbetet är möjligt att kombinera med studier. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar i Swedols butik. Vi ser långsiktigt på uppdraget.

Detta söker vi:

Du som söker är student på minst 50% och kommer att fortsätta dina studier minst till hösten 2020. Du har möjlighet att hoppa in och jobba med kort varsel. Det är viktigt att du sätter kunden i centrum och att du är ansvarsfull, social och serviceinriktad. Du har tidigare säljerfarenhet och gärna kassavana. Då du kommer att arbeta i ett mindre team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande och uppstart sker snarast!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com