Skarp supportmedarbetare till IT-företag!

Skarp supportmedarbetare till IT-företag!

Är du på jakt efter ett fartfyllt supportjobb inom ett av världens största IT-företag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en ny erfaren helpdeskmedarbetare till vår kund i Östersund. Vår kund är ett globalt företag med nästan 1000 anställda i Sverige. På kontoret i Östersund så präglas stämningen av god sammanhållning mellan kollegorna och det är viktigt att du trivs med att jobba i team. Vår kund ser dig som anställd som en tillgång och prioriterar kompetensutveckling högt! Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är stora, både att avancera på arbetsplatsen i Östersund, men det finns också möjlighet att jobba internationellt.

Dina arbetsuppgifter är att stötta kunder inom tekniska problem via kanalerna mail och telefon. Tjänsten är på heltid och skiftgång kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk och pedagigisk ådra och älskar att ge bra service både via telefon och via mail. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Som person ser du alltid möjligheter och gör alltid ditt yttersta för att hjälpa dina kollegor och kunder. Vi söker dig som har gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbete inom teknisk support, 2nd line support eller liknande arbete. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och du gillar att leverera god service och gillar att arbeta med mycket kundkontakt.

Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan direkt så du inte missar denna möjlighet! Har du frågor kring tjänsten är då varmt välkommen att kontakta anna.nordin@studentconsulting.com. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Möjligheter att bli direktanställd hos kund finns.

Sökord: Kundtjänst, Servicedesk, Helpdesk, Support, 2nd line support

Sökord: Kundtjänst, Servicedesk, Helpdesk, Support, 2nd line support
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com