Postsorterare sommar

Postsorterare sommar

Vill du jobba extra vid sidan av studier eller annat deltidsjobb? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning 4 personer som vill jobba extra som postsorterare. Arbetet är förlagt ute på Frösön och pågår mellan 08:15-10:30 alla vardagar.
Uppgifterna är sortering/hantering av post.
Vi söker dig som har ett annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta skulle kunna vara ett eget företag, du är student, du jobbar deltid i tex butik.
Starten för detta uppdrag är from nästa vecka eller som senast mitten av juni. Man har stor möjlighet till ett flexibelt schema där man kan jobba allt mellan 1-5 pass i veckan.

Du kommer jobba i ett team av ca 10-15 personer varje morgon. Du startar alltid ditt pass 08:15 men pga varierande volymer så är sluttid lite olika mellan 10:15-10:45. Utbildning sker på plats.

Vi tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt personer så sök redan idag!

Detta söker vi:

Du är en samarbetsvillig person som både är noggrann och effektiv. Det är ett plus om du har körkort + bil då arbetsplatsen ligger ute på Frösön.
Du har intyg på att du är student till mins 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se