Lönekonsulter till Sveriges bästa arbetsgivare!

Lönekonsulter till Sveriges bästa arbetsgivare!

För vår kunds räkning söker vi nu efter två personer som brinner för löneadministration. Är det dig vi letar efter? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi är stolta över att nu rekrytera löneadministratörer till vår kund som blivit utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare. Teamet ska nu förstärkas med en senior och en junior löneadministratör. Tjänsterna kommer att vara placerade i nyrenoverande lokaler i centrala Östersund. Tjänsternas omfattning är 100%.

Kunden erbjuder sina samarbetspartners komplett hantering av dess lönefunktion vilket innefattar allt ifrån personaladministration, statistik, kontrolluppgifter samt processen inrapportering till utbetalning - vilket kommer vara dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med detta i ett webbaserat system och skräddarsy en lösning efter kundens specifika behov.

Tjänsteerna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer, därför sker urval och intervjuer löpande. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.
Låter detta intressant? Ta då chansen att bli en del av detta framgångsrika team och sök tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
Har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom löneadministration.
Är noggrann utan att tappa effektivitet och kvalitet i ditt arbete.
Har en social ådra som leder till stabila kundrelationer.

Har du frågor kring tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén sofia.boden@studentconsulting.com.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se