Kundtjänstmedarbetare till längre vikariat

Kundtjänstmedarbetare till längre vikariat

StudentConstulting söker en medarbetare för ett längre vikariat hos vår kund inom fastighetsbranschen! Du kommer på ett serviceinriktat sätt svara på inkommande samtal, besök och mail tillsammans med ditt team.

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i centrala Östersund och är verksam inom fastighetsbranschen, det är därför meriterande om du tidigare har erfarenhet av att hantera bostadsfrågor, överlåtelser avtal och pantnoteringar. Vår kund erbjuder en trivsam arbetsmiljö i en värdegrundsbaserad organisation med engagerade kollegor och ledare. Kundens kärnvärden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan genomsyrar både arbetsklimat och företagskultur.

Du kommer i huvudsak att jobba med kundservice över telefon och bemanna receptionen, tjänsten innefattar också administrativa uppgifter och enklare ekonomirelaterade arbetsuppgifter.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten är ett vikariat och arbetstiderna är vardagar kontorstider 08:00-17:00. Start för tjänsten är under augusti månad. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på telefonnummer: 070-376 03 79 eller via e-post: ida.holmer@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Du som söker är en positiv, självständig och serviceinriktad person, du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du är strukturerad och noggrann. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Du trivs med att arbeta med service och att ha kunden i fokus. Du har erfarenhet av telefonitjänst, administrativt arbete och är van att hantera datorer. Ekonomikunskaper är meriterande. Ett plus för kunskaper i PM, Unit4 Property Management, Super Office och Trio.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com