Kundtjänstmedarbetare i Östersund sökes!

Kundtjänstmedarbetare i Östersund sökes!

StudentConstulting söker medarbetare åt vår kund inom IT/telefoni! Du kommer på ett serviceinriktat sätt svara på inkommande samtal och mail tillsammans med ditt team. Vill du även jobba på en modern arbetsplats med fast lön och provision? Sök idag!

Information om uppdraget:

Anställningen börjar med en betald utbildning som ger dig kunskap inom försäljning och service. Försäljning är en naturlig del av varje samtal, därför är det viktigt att du är intresserad och vill utvecklas!

På arbetsplatsen arbetar du mot tydliga mål, dessa följs kontinuerligt upp av din teamledare. Arbetet kan variera då du tar emot samtal och mejl både inom TV, bredband och telefoni. Utvecklingsmöjligheter finns för dig som är driven, vi vill se dig lyckas!

Detta är en deltidstjänst på 50-100%, vilket ger dig goda möjligheter att påverka dina arbetstider själv.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en serviceinriktad problemlösare med intresse för sälj! Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Du är lyhörd, flexibel och drivs av att göra dina kunder nöjda.

StudentConsulting rekryterar löpande åt vår kund, så sök redan idag

Sökord: Sälj, Service, Helpdesk, Kundtjänst, Kundservicemedarbetare

Sökord: Sälj, Service, Helpdesk, Kundtjänst, Kundservicemedarbetare
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com