Kundservicemedarbetare med försäljningsfokus sökes till Com Hem/Boxer!

Kundservicemedarbetare med försäljningsfokus sökes till Com Hem/Boxer!

Vill du arbeta på en härlig arbetsplats, gillar du att jobba mot uppsatta mål samt ha möjligheten att kunna påverka din lön genom provision. Då har du hittat rätt! StudentConsulting söker medarbetare till Webhelp för arbete mot Com Hem/Boxers kunder.

Information om uppdraget:

HUR SER EN VANLIG DAG UT?

Du kommer att arbeta på en energifylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav att ge kundservice i världsklass, detta genom att svara på inkommande kundsamtal med engagemang och anpassa ditt bemötande efter kundens behov och önskemål.

Arbetsrollen är bred och du hanterar inkommande samtal inom både TV, bredband, telefoni och försäljning. För oss är det viktigt att du ska lyckas! Därför arbetar vi mot tydliga mål som kontinuerligt följs upp för att främja din utveckling.

Försäljningen är en naturlig del av varje samtal, den skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. Fördelen med att jobba på Webhelp är att du får möjlighet att utvecklas inom försäljning och har chansen att påverka din egen lön. Det finns inget tak på provisionen utan är du en högpresterare kan du tjäna riktigt bra!

Tjänsten är en timanställning med varierande omfattning. Som nyanställd kommer dina 2 första veckor vara dedikerade till en grundutbildning på heltid från kontoret på Frösön. Därefter går du ut i jobb några veckor för att sedan slutföra de 2 sista utbildningsveckorna. Under utbildningen ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din arbetsroll.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel. Du tycker om att möta nya människor och lägger stor vikt vid att vara hjälpsam, såväl mot kunder som kollegor. Du tycker försäljning låter intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom service och försäljning är meriterande men inget krav.

Vi vill att du uppfyller följande:
  • Har grundläggande datorkunskap
  • Godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5
  • Du måste ha fyllt 18 år
Då Webhelp växer i en snabb takt finns det, för dig med rätt drivkraft, goda chanser till utveckling då det finns mängder av karriärmöjligheter inom Webhelp!

Sökord: Sälj, Försäljning, Kundservicemedarbetare, Helpdesk, Kundtjänst

Sökord: Sälj, Försäljning, Kundservicemedarbetare, Helpdesk, Kundtjänst
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com