Kalkylator till IsoTimber

Kalkylator till IsoTimber

Vill du vara med på resan mot klimatsmart byggande i ett innovativt företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi rekryterar nu en kalkylator till IsoTimbers kontor i Östersund. Med deras unika byggsystem får du vara med på resan mot ett mer hållbart, miljösmart och enkelt byggande.
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera byggsystem/planelement till slutkund som snabbt monteras på byggplats.

I ditt arbete som kalkylator räknar du på jobb, svarar på förfrågningar, tar fram offerter baserat på ritningar, och beräknar volymer. Du har förståelse för tekniska detaljer inom byggbranschen och är i grunden utbildad byggingenjör. Din placering är på IsoTimbers kontor i Östersund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • är färdigutbildad byggingenjör
  • van att räkna på offerter
  • har en vilja att vara med och bygga upp ett företag i expansion
  • har god kommunikation mot kund
  • lätt för att samarbeta och är ansvarsfull
  • resultatorienterad
Det är meriterande om du arbetat med projektledning innan, men inget krav.

Vi tillämpar löpande rekrytering och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person för jobbet. Då detta är en rekrytering kommer du anställas direkt av IsoTimber. Tjänsten är på heltid.

Om arbetsgivaren:

Om kundföretaget:
Att bygga hus med IsoTimber som stomme gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar otroligt bra för byggare/entreprenörer. Med flexibel produktion, har arkitekten få begränsningar.
Läs gärna mer på isotimber.se

Om Östersund:
Östersund är en stad som växer! Här har du aldrig lång till skog, fjäll och sjö. Östersund är inte bara sportfantasternas Mekka. Staden myllrar av kreativitet och har även ett aktivt musik-, kultur- och nöjesliv för alla smaker. Östersund är "The home of great events" och här kan du ta del av såväl Storsjöyran, matkultur i världsklass, världscuptävlingar på Östersund Skidstadion och allsvensk fotboll på Jämtkraft Arena. Läs mer om Östersund på ostersund.se samt visistostersund.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com