Junior Besiktningman

Junior Besiktningman

Vill du bli en del av ett företag som drivs av hälsosamma och hållbara miljöer? Är du en person med en god kommunikativ förmåga, skinn på näsan och flexibel? Då är detta rätt utmaning för dig!

Information om uppdraget:

Företaget vi samarbetar med strävar efter att arbeta proaktivt för en mer hållbar miljö och har genom åren växt från Sverige till ett stort internationellt företag med cirka 4000 anställda. Kunden arbetar både mot företag och privatpersoner.

Tjänsten kommer inledas med en introduktionsperiod så du kommer känna dig bekväm i din roll som besiktningsman. Du kommer varje dag utföra cirka 5 besiktningar av olika fastigheter såsom vid försäljning, försäkringsbesiktningar, okulärbesiktningar och överlåtelser. Ditt främsta arbetsredskap är en handdator som du kontinuerligt loggar, men även fungerar som ett stöd med såväl rutiner, listor och dylikt som du är i behov av längs din arbetsdag.

Uppdraget är primärt på 6 månader med stor chans till förlängning eller övertagande av kund, utvecklingsmöjligheterna är goda till andra typer av uppdrag inom kundföretaget.

Detta söker vi:

Tjänsten kräver att du har någon form av erfarenhet kring byggbranschen då du behöver ha grundläggande förståelse för vad dina arbetsuppgifter innebär. Som person ser vi att du är proffsig i ditt bemötande av andra människor då du besöker dem i deras hushåll dagligen och är företagets ansikte utåt. Det gäller också att du är noggrann i dina besiktningar och känner dig trygg i beslutsfattandet som kommer ske.

Arbetstider: 08:00-17:00
Lön: Enligt överenskommelse
Körkort B är ett krav
Start: Slutet av februari/mars

Är du den vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag så tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén på sofia.boden@studentconsulting.com eller 070 356 34 29.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se