Fukttekniker till Polygon Östersund

Fukttekniker till Polygon Östersund

StudentConsulting söker nu en fukttekniker att förstärka Polygons Östersundskontor!

Information om uppdraget:

Som Fukttekniker är du sakkunnig inom fukt- och vattenskador och arbetar med olika former av fuktrelaterade undersökningar, montering av avfuktningsutrustning samt åtgärdande av vattenskada. Allt med hjälp av Polygons unika arbetssätt och rapporteringssystem direkt från skadeplatsen. Kontakt med befintliga och potentiella kunder i distriktet är andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Kontoret i Östersund har som mål att vara den lokala samarbetspartnern. Kunderna finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen.

Då detta är en rekrytering sköter StudentConsulting hela processen, men du blir direkt anställd av Polygon.

Uppstart sker enligt överenskommelse, och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 7-16, vardagar.

Kontoret i Östersund har som mål att vara den lokala samarbetspartnern för deras kunder i distriktet. Kunderna finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen.

Kontakta gärna Emma Billebo vid frågor, 072-2345276 eller emma.billebo@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tex är utbildad inom byggteknik, jobbat brett inom fastighetsbranschen med fastighetsservice, jobbat som skadereglerare inom fastighet på försäkringsbolag, är snickare. Det finns alltså olika typer av bakgrund för dig som söker! Har du dessutom jobbat med fukt-och vattenskador tidigare är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska, datorvana och körkort är ett krav.

För att lyckas i din roll ska du vara en problemlösare som är van att jobba självständigt och tycker om utmaningar. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer och har förmågan att se nya affärsmöjligheter. Du drivs av att leverera med hög kvalitet och nå uppsatta mål.

Om arbetsgivaren:

Polygon Sverige AB är en del av Polygonkoncernen med totalt 2900 medarbetare fördelat i 13 länder. I Sverige är företaget marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Utöver det erbjuder Polygon också tjänster för temporär klimatkontroll samt fuktutredningar. Företaget är rikstäckande och har idag cirka 170 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna i norr och omsätter ca 200 miljoner per år. För mer information se www.polygongroup.se.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se