Försäkringsrådgivare till länets ledande försäkringsbolag!

Försäkringsrådgivare till länets ledande försäkringsbolag!

Vill du bli en del av skapandet av länets mest omtyckta företag? Har du ett hjärta som brinner för Jämtland och älskar service? Fortsätt läsa!

Information om uppdraget:

Om kunden:
Kunden är ett lokalt självständigt företag beläget i centrala Östersund. De är länets ledande försäkringsbolag och växer ständigt på bankmarknaden. Att verka för länets framtid och utveckling är en självklarhet och de arbetar mot företagare, privatpersoner och lantbrukare. De värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.Totalt finns 110 anställda som arbetar efter visionen att bli länets mest omtyckta företag.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som företagets ansikte utåt mot deras privatkunder. Arbetet innefattar kundkontakt via personliga möten och telefon. I din roll som försäkringsrådgivare hanterar du inkommande ärenden via olika kanaler och bygger nya & förvaltar befintliga kundrelationer. För att uppnå företagets vision "att bli länets mest omtyckta företag" är en grundförutsättning att du i dina beslut, i ditt kundbemötande och i samverkan med dina kollegor genomsyras av denna.
Att arbeta proaktivt och vårda företagets kunder är din främsta arbetsuppgift. Du kommer även sälja försäkringar och ständigt arbeta efter kundens individuella behov.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar 08:00-17:00.

Detta söker vi:

Vi letar efter en kandidat med relevant yrkesbakgrund och ser det som meriterande om du har akademisk utbildning, erfarenhet från försäkringsbranschen och telefonvana. Du har även ett positivt förhållningssätt gentemot kunder, kollegor och din övriga omgivning. I din roll som försäkringsrådgivare kommer du vara en relationsbyggare som skapar förtroendefulla kundrelationer och detta innebär att du bör vara serviceinriktad, kundorienterad och ha ett hjärta som brinner för Jämtland.
Kunden verkar på en marknad som är i ständig utveckling och detta kräver att du som person är flexibel och positiv till förändringar. Att ta egna initiativ och anpassa dig till nya arbetssätt ser du som motiverande. Flytande svenska är ett krav och är du flerspråkig ser vi det som ett stort plus.

Tjänsten kommer tillsättas omgående så fort vi hittat rätt kandidat till uppdraget vilket innebär att den kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén på 070 356 34 29 eller sofia.boden@studentconsulting.com.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se