Enklare ekonomijobb med start omgående

Enklare ekonomijobb med start omgående

Är du noggrann, initiativrik och har ett systematiskt tillvägagångssätt? Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare eller pluggar du ekonomi? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar med ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och du kommer att arbeta med administration kopplat till detta samt enklare ekonomiska arbetsuppgifter. Start för tjänsten är under januari månad, vi söker personer som kan jobba på hel samt deltid. Krav för att jobba deltid är att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting, men arbeta på vår kunds kontor på plats i Östersund. Tjänsten startar så fort vi hittat rätt kandidat och kommer att löpa på först i tre månader eventuellt längre för rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker både dig som studerar på universitet eller högskola alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba timmar, men även dig som är intresserad av ett heltidsjobb under en kortare period. Det är inte några krav på tidigare erfarenheter inom ekonomibranschen men är starkt meriterande. För att passa i rollen är du noggrann, gillar att ta för dig och har lätt för att samarbeta. Du har även skinn på näsan och tar egna initiativ. Du ska också tala och skriva svenska obehindrat. Är det just dig vi beskriver ovan? Vill du bygga på ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com