Driven Fältsäljare på deltid sökes omgående till Lindt i Östersund!

Driven Fältsäljare på deltid sökes omgående till Lindt i Östersund!

Är du en uttåtriktad person som brinner för att bygga upp kundrelationer? Har du tidigare erfarenhet inom försäljning samt dagligvaruhandeln? Här erbjuds en roll där du har möjlighet att få vara del av ett spännande bolag i sin tillväxtresa!

Information om uppdraget:

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: "The world's leading producer of premium chocolate". I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. De som arbetar på Lindt är stolta över deras varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad. Läs gärna mer på www.lindt.se.

För vår kund Lindts räkning söker vi nu en vass och driven fältsäljare som kommer stötta ordinarie säljare. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln i Östersund med omnejd. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade. Du kommer arbeta med väl bearbetade kunder med gott anseende till Lindt. Tjänsten innebär att du arbetar genomgripande och aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla affären med Lindts synlighet och försäljning i centrum. Din arbetsplats är på fältet med kunder i Östersund med omnejd.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider. Tjänsten är på deltid och där du kommer vara konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Du bör kunna arbeta cirka 2 heldagar i veckan vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten inleds med upplärning tillsammans med ordinarie säljare och löper minst till årsskiftet med chans till förlängning för rätt person. Start sker snarast och önskvärt att du kan tillträda redan under slutet av september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig för. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav och arbete inom dagligvaruhandeln ses som meriterande. Vidare ser du detta som en stor möjlighet att vidga din säljarkarriär och att utvecklas i din roll som fältsäljare. Som person är du ödmjuk samt utåtriktad som motivera av sociala sammanhang. Rollen kräver att du har B-körkort. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Account Manager, B-chaufför, Utesäljare, Försäljning, Säljare

Sökord: Account Manager, B-chaufför, Utesäljare, Försäljning, Säljare
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com