Certifierad Kyltekniker

Certifierad Kyltekniker

Nu finns möjligheten för dig som är certifierad kyltekniker att ta nästa steg i karriären och bli en del av Teknisk Fastighetsservice proffsiga team som ger dig stora utvecklingsmöjligheter och goda förmåner.

Information om uppdraget:

Teknisk Fastighetsservice är ett av Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll och fastighetstekniska installationer av ventilation, värme, kyla samt styr och regler
Vi söker nu dig som vill förstärka teamet i Östersund med din kompetens! Verksamheten huserar i de norra delarna av Sverige, med 14 olika kontor och deras kunder är bl.a. fastighetsägare, nyttjare inom industri samt offentlig och kommersiell verksamhet.

Företaget månar och satsar på sin personal, du kommer ha stort eget ansvar och fina möjligheter till utveckling inom ditt område och på arbetsplatsen. Generösa friskvårdsaktiviteter och en god gemenskap, inflytande och utvecklingsmöjligheter tror vi kommer göra att du trivs riktigt bra inom organisationen!

Vi söker dig som är behörig kyltekniker och har minst 1-2 års erfarenhet från yrket. Du är van vid kundkontakt, har en god anpassningsförmåga och arbetar strukturerat. Vidare tror vi att du tycker om att jobba i ett högt tempo och räds inte problemlösning där du har en lösningsfokuserad inställning. Ett stort teknikintresse är givetvis ett plus och som person är du trygg i dig själv och antar dig dina arbetsuppgifter med ett självförtroende.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Teknisk Fastighetsservice, StudentConsulting hanterar endast rekryteringsprocessen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan tjänstens sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén på 070 356 34 29 eller sofia.boden@studnetconsulting.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Detta söker vi:

Krav:
  • Kylteknikercertifikat
  • B-körkort
Meriterande:
- CO2-utbildning eller kunskap om detta
- erfarenhet inom el
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se