Byggnadsingenjörsstudent till IsoTimber

Byggnadsingenjörsstudent till IsoTimber

Läser du till byggnadsingenjör och vill jobba extra under studietiden i ett innovativt företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som läser sista året på universitetet till byggnadsingenjör och vill ha ett givande extrajobb hos IsoTimber, med stora möjligheter att växa inom företaget efter examen. Med deras unika lösning för att bygga hus får du vara med på resan mot ett mer hållbart, miljösmart och enkelt byggande.
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera trähus till slutkund som färdiga byggpaket eller färdigrest stomme.

Från början kommer din huvuduppgift vara att ta fram konstruktionshandlingar tillsammans med IsoTimber. Detta är en lysande möjlighet att starta din karriär på då företaget är i tillväxt och stor chans till heltidsjobb efter studier finns.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Schema anpassas efter dina studier och i samråd med kund. Uppstart sker under hösten.

Detta söker vi:
  • Du läser tredje året på universitetet till byggnadsingenjör
  • har en vilja att vara med och bygga upp ett företag i expansion
  • är lösningsfokuserad
- är ansvarstagande, lugn och har god social förmåga
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se