Bussmekaniker sökes till unik allmärkesverkstad.

Bussmekaniker sökes till unik allmärkesverkstad.

För kunds räkning söker vi nu två bussmekaniker som vill leverera förstklassiga reparationer på en fullserviceanläggning.

Information om uppdraget:

Vi har nu fått i uppdrag att förstärka företagets befintliga team med två bussmekaniker. Tjänsten är placerad i Östersund. Efter 30 år i branschen så erbjuder kunden service och förstklassiga reparationer av allt ifrån lastbilar, bussar till kranar på sin unika allmärkesverkstad.

Vi söker dig som är lojal, social och vill jobba på ett företag som ligger i framkant inom reparationer och service av tunga fordon. Tjänsten är på 100% och du kommer en vecka i månaden ha jour kvällstid och under helgen.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen, du blir direktanställd hos vår kund. Urval sker löpande och kan där med tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av datafelsökning
  • Erfarenhet av elsystem
  • Allmänna reparationer
- Har läst fordon med inriktning tunga fordon på gymnasiet
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se